Kazım Karabekir İlkokulu

Vizyon: Özgün ve özgür düşünen- Öğrenmeyi öğrenen- Hayallerine sınır koymadan- Geleceği şekillendiren- Bir okul toplumu olmaktır.

Misyon: Kazım Karabekir İlkokulu olarak misyonumuz Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; Kararlı, güvenli ve duyarlı - Açık fikirli, ilkeli, dengeli - Zorluklarla mücadele eden lider ruhlu - Israrla başarıya koşan, azimli - Mutlu, geleceğe umutla bakan - Yenilikçi ve toplumun gelişimine katkıda bulunan bireyleri, küreselleşen dünyamızın yarınlarına hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.40-14.55
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Yok.
Sportif Etkinlikler: Satranç ve Futbol Turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: Sosyal sorumluluk projesi kapsamında "Kardeşten Kardeşe Kitap" ve Kuş Evi" projeleri tamamlanmıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -

Telefon - (0312) 736 20 80

WEB - https://kizilcahamamkazimkarabekir.meb.k12.tr

Adres - Yenice Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No28 06890 Kızılcahamam/ANKARA

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Yenice Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:28 Kızılcahamam/ANKARA

Adres - Yenice Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No28 06890 Kızılcahamam/ANKARA

Ulaşım Ankara´dan Kızılcahamam Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ve EGO ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.