ÖNEMLİ DUYURU

Bakanlığımızın 2023/28 sayılı genelgesi doğrultusunda;

Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde okulumuz tarafından gerekli planlama yapılmış ve sene başında duyurulmuştur. Duyurulan çizelgemizde herhangi bir değişiklik yoktur.

Okulumuzda güvenlik personelinin olmaması sebebiyle velilerimizin okul idaresi, nöbetçi öğretmenler ve yardımcı personelin uyarılarına uymaları ve planlanan görüşme ve toplantılar dışında okul içinde bulunmamaları gerekmektedir.

Öğrencilerin okul bahçe kapısında bırakılıp öğle arası ve ders bitiminde de bahçe kapısından alınması gerekmektedir.

Herhangi bir nedenle okula gelen velilerimizin dersliklerde ve koridorlarda bulunmasına izin verilmeyecektir.

Daha güvenli bir okul ortamı sağlamak ve pedagojik olarak doğru olanı yapmak adına aldığımızın kararların uygulanması ile ilgili idareci, öğretmen ve çalışanlarla tartışmaya girmemenizi, bizlere yardımcı olmanızı ve kurallara uymanızı rica ederiz.

02.02.2024 100

22-03-202422-03-2024